HealthNAŠA MISIJA

LekarInfo je posvećen poboljšanju zdravlja ljudi i dobrobiti pružajući našim korisnicima personalizovane zdravstvene informacije i besplatne online i mobilni odgovore od  najboljih lekara. Naš cilj je da pomognemo ljudima da bolje razumeju zdravlje , donose prave odluke i pronađu najbolje lekare .

Takođe smo posvećeni našim lekarima . Želimo da pomognemo lekarima da bolje služe postojećim pacijentima, pronađu nove i grade svoju reputaciju , demonstrirajući svoju stručnost na mreži .

Verujemo da svako ima pravo na slobodane , pouzdane i nezavisne informacije o zdravlju. Mi takođe verujemo da najsigurnije zdravstvene informacije mogu pružiti samo lekari i medicinski stručnjaci.

LekarInfo.com i portal B92.net sa saradnicima su kreirali ovaj jednistveni servis putem kojeg možete odgovarati na pitanja pacijenata i na taj način steći njihovo poverenje i održavati kontakt sa starim pacijentima, štedeći njihovo i svoje vreme. Pomoću ovog servisa stičete svoju reputaciju, takođe na ovaj način može upoznati veiliki broj novih pacijenata.

Budite deo našeg tima. Prjavite se ovde.

b92 budi deo tima


ŠtampaEl. pošta