Video konsultacije

Zakažite termin.

Postavite pitanje

Lekari dostupni 24/7.

Bol u donjem delu stomaka

0
Postovani,
Imam vec dva dana bol u donjem delu stomaka. sinoc sam dobila temperaturu 37.7 i groznicu. Pri izbacivanju stolice boli me u unutrasnjosti stomaka, prve 3-4 sekunde. i kada obavim stolicu ne osecam bol nekih 30 sekundi. naduvan mi je stomak, tera me na gasove, kojih nema. hvala unapred.
Odgovori (3)
 • Prihvatite odgovor

  četvrtak, april 25 2013, 08:59 PM - #Permalink
  0
  Poštovana, niste nam naveli koliko imate godina, bol u donjem delu stomaka može biti vezan za poremećaj gastrointestinalnog sistema, ali takođe može biti i urogenitalne prirode. Trebalo bi da se javite svom lekaru, da uradite krvnu sliku i laboratoriju, i ukoliko je to potrebno odete na pregled kod hirurga ili gastroenterologa.
  Odgovor je trenutno minimiziran Pokaži
 • Prihvatite odgovor

  petak, maj 10 2013, 01:01 PM - #Permalink
  0
  postovani,vec dva dana imam tup bol u donjem delu stomaka kao i iznad desnog kao i levog testisa ,naizmenicno.Neznam sta je ali sam pre par dana imao bolove u testisima,posetio sam svog lekara,uputio me kod decijeg hirurga koji me je poslao da uradim kod radiologa ultrazvuk testisa,kao i da dam krv i mokracu,sve je bilo u redu,radiolog mi je rekao da je to neka prehlada .Otisao saam kod hirurga koji je pogledao rezultate i rekao mi da je sve uredu i da mirujem dok me to ne prodje,poslusao sam ga ,bol je nestao,ali nakon 5-6 dana ,kao sto sam napomenuo bol mi je se vratio ali sada je setajuc i ucestalan iznad testisa i u donjem levom uglu stomaka.Prosle godine mi je se desilo ukljestenje levog testisa,hirurg mi je to namestio ,tada sam radio ultrazvuk celog stomaka i sve je bilo u redu.Neznam sta je molio bih vas za savet sta da radim.Treniram kik boks i puno vezbam,imam 16 god 80kg ,visok sam 184cm.:(
  Odgovor je trenutno minimiziran Pokaži
 • Prihvatite odgovor

  nedelja, novembar 24 2013, 09:36 PM - #Permalink
  -1
  Postovani, imam 36 godina imam bolove u donjem delu stomaka(srednji deo) koji traju od 5 do 10 sekundi,sve jace i jace pa me onda popustaju.
  Takav slican bol mi se javio pre par meseci, samo sto nije toliko jak kao i sad.
  Tera me na stolicu koju ne mogu da obavim...
  Molim vas pomozite mi,sto je krace moguce ..:( :( :(
  zensko je u pitanju.
  Odgovor je trenutno minimiziran Pokaži
Vaš odgovor